Stopp i hjärnaktiviteten

Det är lördag 23.3. Dennis är i Rovaniemi för tredje dagen. Ivar vaknade omänskligt tidigt i morse (vilket han nu tycks göra varannan dag), klockan hade inte ens hunnit slå sex. Suck och stön.

Frukost. Kaffe. Röjning i lekrummet. Tvätta kläder. Kaffe. Tömma pottor. Klä på barn som springer iväg. Lite till kaffe och ut i det vackra vädret redan innan klockan hade slagit nio. Solen har lyst från en klarblå himmel hela dagen, temperaturen har växlat mellan -2 och +8 i solen. Vägarna börjar bli bara. Härligt!

På förmiddagen gick vi till mommo och moffa på brunch. Parkerade barnen där och promenerade hem igen strax innan tolv. Bänkade mig vid köksbordet med en hög skolböcker och pärmar. Har hållit på i 6 timmar med ett enda kapitel av elektrokemi. Blir tokig! Jag brukar inte ha såna koncentrationsproblem och inlärningssvårigheter som jag haft idag.

Om en stund ska jag hämta hem gossarna. Sen blor det lite kvällssysslor och när huset åter tystnat för natten, lite skolarbeten till för omväxlingsskull. Dock tror jag att min kvot för elektrokemi för idag är fylld nu.

20130323-173410.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s