Mina dagar som lyxhustru

Idag och igår har jag levt loppan. Igår var det kosmetologbesök som räckte flera timmar, en massa ledig tid för att studera och föreläsningar på kvällen. Hem och läsa lite i sängen, jag har nämligen äntligen fått en nattlampa!

Idag var det frissabesök i Solf, hos ekofrissan Mikaela Finne. Vi färgade håret med henna och det blev superbra. Dessutom fick jag läst några otroligt intressanta artiklar om genmodifiering i illustrerad vetenskap. Och så pratade vi ju massor intressant angående kemikalier och sånt. Kul att ibland diskutera med någon ganska likasinnad!

Efter det lunch på stan med min blivande make och provning av vigselringar! Först till Salkari, men kräsen som man är fick vi fortsätta vidare till Hovisepät. Jag visste vad jag sökte och hade en bild av en ring i mitt huvud som hängt kvar sedan vi förlovade oss 2008 och valde förlovningsringar. Hör och häpna, försäljaren mindes vilken ring det var! Den var av märket Tillander. Ehentligen var det tre ringar. Två mindre av vitguld, smala och helt simpla som satt på yttersidorna. Den mittersta ringen var en alliansring med diamater hela vägen runt. Dock blev den varianten lite över vår budget, så jag hittade en riktigt passlig ”halvallians” med diamater halva vägen. Sen smälter vi ner min gamla förlovningsring av vitt guld och guldsmeden får tillverka två smala rigar av den, att ha på varsin sida om diamantringen.

20130108-212122.jpg

Det kommer att bli så perfekt! Både ringen och allt annat! Må hända att jag är nöjdast i världen!

Annonser

3 thoughts on “Mina dagar som lyxhustru

  1. Hej! Jag skulle gärna höra mer om att färga håret med henna ifall du har lust att dela med dig av dina erfarenheter. Vad innehåller henna? Sitter det i lika länge som ”vanlig” hårfärg? Jag har någon gång fått för mig att när man färgar med henna så blir nyansen alltid lite rödaktig, men det kanske inte alls stämmer? Jag har funderat mycket på det här med kemikalier i vardagen på senaste tiden, och har nu blivit nyfiken på andra sätt att få färg på håret än med de färgningsmedel som jag hittills använt.

    • Hej! Jovisst vill jag dela med mig om det jag vet! Jag har färgat håret med henna nu sammanlagt 3 ggr och har varje gång varit helnöjd! Jag skall skriva ett inlägg om henna inom kort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s