Mogen

Idag har jag rensat bort mammakläder, amningskläder, babykläder, tygblöjor och annat babyrelaterat. Jag har prissatt allt och fraktat det till loppiset i grannbyn. Det här skulle jag inte ha varit mogen för ett halvår sedan. Nu är jag. Visst kändes det lite sorgligt att säga hejdå till alla yttepytte små kläder, för visst fick man flashbacks från när man klätt dom på sin yttepyttebebis och minnen från när den stora gravidmagen fyllde ut resåren i världens skönaste mammajeans. Em tår fälldes. Och en till. Sen var det bra.

Visst vill vi ha fler barn nån dag. Men den dagen kommer nog knappast på ett tag. Vi har händerna mer än fulla med dessa två redan. Mina studieplaner skulle dessutom få kastas i såna fall. Den dag jag förhoppningsvis kommer in till medicinska kommer jag antagligen att bo ensam med gossarna på annan ort. Ensam med två räcker helt bra. Tre blir nog lite för mycket. Eller vad vet jag?

Jag har sparat några favoritplagg som pojkarna haft som bebis, skötunderlägget och de bästa tygblöjorna, som också är i användning än. Vagnarna sparar vi också, dubbelvagnen vägrar jag göra mig av med, den älskar jag. Den får fast stå i garaget i tio år oanvänd, bara jag får känna på den ibland är jag nöjd. Ne nå, jag är bara inte mogen än att skicka den vidare. Dessutom används den fortfarande ibland. Enkelvagnen används flitigt än, så även resevagnen. Båda pojkarna sover oftast utomhus om dagarna. Däremot har jag en grön gesslein swift resevagn till salu, om någon är intresserad. Fast jag tror det blir att ta den på en sista trip om en månad, efter det är den fri. Hör av dig du som känner dig träffad!

Annonser

7 thoughts on “Mogen

 1. Vilken loppis förde du till? Fyndis kanske? Väntar pojke nummer två om några veckor så jag skulle gärna fara och fynda lite bebiskläder. 🙂

  • Jep, till fyndis! Bord nummer 68 🙂 Fyller på lite nu och då, har en del babystuff kvar att föra, måste bara vänta tills det finns lite rum igen 😉

   Lycka till med babypojke nummer två! 🙂

 2. Ja e int alls mogen för något så drastiskt, men syskonvagnen sålde vi förra veckan;) Gick igenom alla ungarnas kläder idag men det som var för smått, eller för stort åkte nog in i mammalådorna i skrubben. Men det känns konstigt att jag antagligen bara får använda antingen ”pojk” eller ”flick” kläderna igen! 😮 Sen nån gång när det nu blir då… Man har nog händerna fulla med två!:)

  • Ja, vi har ju bara ”pojkfäger” på kläderna 🙂 Vill ni alltså ha ett barn till? Jag tror nog att jag vill ha två barn till, eller kanske ett räcker. Får se. Men nog är jag så babysjuk redan mellan varven, så vem vet hur länge man kan hålla sig sist och slutligen ;)Som tur har jag en man som är rätt snabb på att påpeka att vi nog har det ganska fullt upp redan 🙂

   • Både jag och gubben säger minst ett barn till så får se sen då:) Förr ville jag ha 4-5 men nu kanske jag nog nöjer mig med tre. Det beror kanske på när trean sen kommer också. Och så har man ju åldern på sin sida;) Men tror int at det blir fler än fyra för oss, om ens de.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s