Hej hopp Finland!

God damn så skönt att vara hemma bland berg av byk, högar av ogjorda skoluppgifter och labbrapporter, oroliga barn och vinterlandskap.

20121209-222516.jpg

Det har hänt en del här på hemmafronten. Ivar har varit sjuk. Första gången vi uppsökte läkare med honom faktiskt. I förra lördagen sade dom att han hade inflammation i ena örat, men jag ville inte ha antibiotikan utsktiven. På måndag fanns inga tecken på inflammation i nåndera öra, men ganska röd och irriterad hals. Första gången nånsin togs svalg och blodprov av herrn och det gick över förväntan. Han tillfrisknade till slut med hjälp av lite panadol och burana på bara några dagar. Antagligen en virusinfektion av något slag.

20121209-223518.jpg

I tisdags åkte jag och Dennis tillsammans med vännerna Hannu och Outi till Budapest. Utan ungar. Just adults. Med guuud så ledsamt jag hade efter mina två små! Så länge vi hade nåt att göra gick det, men när vi pratade i telefon så var man nognära att brista.. Fammo och faffa ställde upp och skötte om våra gullungar samt byrackan. Tack!!
I lördags kom vi hem igen, inte en dag för tidigt. Otroligt skön resa, massa shopping, god mat och spabesök tillsammans med skojiga typer! Rekommenderar verkligen Budapest till alla som vill ha ett billigt och bra stadsresmål!

Väl hemma hade den yngre gossen insjuknat i nåt virus, eventuellt samma som brorsan. Däremot hade denna typ endast en dag feber och inte ont nånstans, eller så är han bara tåligare. Nu på 3 dagen är han full med prickar, började igår med röda prickar kring munnen och kinderna, och idag har dom spridigt sig över händerna och hela benen. Även baken är drabbad. Men halsen är inte röd. Misstänker enterovirus. Hoppades däremot att det skulle vara mässling. Så skulle vi ha det undan…

Sori annars för dom långa blogguppehållen, lider av extrem tidsbrist som inte verkar ge med sig. Kanske jag nån vacker dag blir en duktig bloggerska igen. Maybe not.

See ya!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s