Min stora pojke

Ivar har varit med fammo och faffa ute på björkholmen hela helgen. Det var andra gången han var utan mamma så länge. Mamma har jobbat och pappa har varit på jobbresa, under fredag och lördag. Malte tillbringade första ensamma afton tillsammans med sina gufisar, och den andra med morföräldrarna. På söndag var vi ut och äta. Måste passa på att göra sånt när man endast har ett barn och ingen hund att ta hänsyn till!
På kvällen målade jag ett nyinköpt gammalt väggskåp och Ivar kom äntligen hem!

Vi fick ta del av hans första riktiga raivare på samma gång, då på söndagskvällen. Man kunde inte annat än skaka på huvudet. Han sprang omkring och och ropade, skulle sova, skulle ut, skulle i duschen, sku tillbaka till skären, skulle ingenting. Kasta sig på marken, sparka och slog i golv och väggar, hacka huvudet i golvet. Föratt till sist låsa om sig på vessan och skrika ut sinfrustration. Sen var det bra. Allt som allt tog det kanske 25 minuter.
Somnade bums.

20120924-091004.jpg

Nu for stora pojken till dagis. Jag och minipojken ska åka en sväng via jobbet för att kolla nästa helgs beställningar och ta ett varv via skolan för att lämna in några labbrapporter och inlämningsuppgifter.
Sen skall vi handla mat. Och äta mat. Herreman skall sova och jag ska dyka ner i kemin mikrovärld åter en gång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s