Så mycket som händer

20120912-080033.jpg

Ja ni kan inte ens ana. Det händer så mycke just nu och jag har noll tid att uppdatera vad som är på gång. Synd, för jag skulle ju vilja kunna se tillbaka på allt roligt som hänt sen nån vacker dag då livet lugnar ner sig en aning.

Vi kan ju börja med att berätta att Ivar har påbörjat sin andra vecka på dagis. Och det kan knappast finnas nån tvååring i denna nejd som är så glad och nöjd att gå till dagis som han! Två timmar bekantade vi oss en dag med det nya stället tillsammans han och jag. Följande dag stannade han där ensam. Nemas problemas liksom. Vill inte ens komma hem i slutet av dagis dan och vill åka dit alla mornar. Sover gott i sin övresäng som han är så stolt över och är bara glad och nöjd om dagarna sägs det. Herregud, jag som hade förberett mig på världens kaosveckor!

I förra helgen började jag jobba på mitt gamla jobb igen. Drog en passlig 9 timmars tur direkt. Inga matpauser eller andra pauser lyckas vi ju nånsin klämma in. Fiffigt med en sådan rivstart eller hur?!
Hur som, fick jag sovmorgon på lördag och väcktes klockan elva av ett dussin indianer med Basic element som bakgrundsmusik.
Jahapp. Nyvaken konstaterade jag att jag blivit hippad! Helt utan förvarning! Vilken chock alltså!

Jag duschade och fick order om att sätta mig ner i vardagsrummet. Serverades skumpa, kaffe och frukost. En sminkös sminkade mig så fin så fin och Emma fixade frillan. Sen fick jag klä på mig en klänning i femtiotalsstil som fullbordade looken!
Ute började det hagla och vi sökte paraplyer. WSB bussen stod parkerad vid vår infart och vi kläv på.
Den tog oss till Sundom, där jag fick leka modell för en stund bland islandshästar och höbalar. Jag fick byta kläder än en gång och plötsligt hade vi en fantastisk ridtur med islandshästar i Sundomskogen framför oss. Det var helt super skojigt! Det gör vi om!
Vi han just och just tillbaka innan det började regna.

Bussen tog oss vidare till Vasa, där vi hade bastu på Sky. Badade brudbastu med alla tillhörande ritualer, testbadade badtunnan samt drack lite till skumpa. Jag fick lite minnen att spara från möhippan, vi hade några lekar och till slut sminkad och stylad. När jag väl fick öppna ögonen hade jag världens underbaraste smink!!! Det var samma tjejer från Salon Adelaide som sminkade mig i morse, som gjorde denna och jag var helt mållös! Helt ofattbart perfekt! Så vill nån ha tips på en salong som sminkar mer än duktigt ska ni vända er dit!
Klädvalet hade fallit på illrosa strumpisar, svarta pumps, en hello-kitty outfit med rosa tyllkjol. För att fullborda looken fick jag hello-kitty öronmuffar, ett par rosa glittriga vingar och ett trollspö (som jag senare under kvällen av nån orsak delade ut välsignelser med…)
För er som inte vet, är jag då inte kanske väldens största hello-kittyfan. Därav temat då 😉

Vidare till strampen där vi fick avnjuta en supermiddag! Jag tilldelades under kvällens lopp en del uppdrag, varav en gick ut på att betjäna tre kunder på just strampen. Easy. Andra uppgifter var till exempel att hitta en danspartner och bestämma träff, en vältränad manlig bakdel, hitta en dude med hårigt bröst, en utbytesstudent/ utlänning/ turist och dansa med denna, en närpesbo osv. Allt skulle förståss dokumenteras med kamera. Vet inte om jag vill se bilderna, men jag tror jag måste. Some day.

Från strampen vidare till Rocktails och Sky. Vissa gav upp tidigare och några av oss orkade all the way. Eller i alla fall ända till Annas soffa i väntan på taxi (som tog 1,5 timme!). No niin, fick sova borta hemifrån och vaknade klockan tolv. Tog ledigt på söndagen och stupade i säng igen efter nio timmars vakenhet under dagen.

Tyvärr hade jag inte någon kamera i mitt ägo denna kväll så bilder får komma senare när jag får några. Men tusen tack igen till alla medverkanden som ordnade en sån super fin dag för mig! Tänkt vilka undebara vänner jag har! Ni är guld värda!

Surprise surprise! Under helgen hade också Malte dragit sin första hela natts sömn ever! OCH det har fortsatt! Tre hela nätter med sömn.
Dock första natten var jag ju ut på baren utklädd till en bevingad hello-kittyfigur och vakade därför, andra natten fick byrackan ripuli och behövde rastas klockan tre på natten och den tredje natten var det Ivar som var hungrig. Fjärde natten gillt då?!

Edit: Lade till en bild som kag fick av svärmor. Snyggaste bilden säkert. Mitt rufsiga huvud och en massa hårspraysångor. Lite fixade de till mig från detta sen ännu. Tack gode gud!

Annonser

1 thought on “Så mycket som händer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s