Intresseanmälan

20120607-213613.jpg

20120607-213633.jpg

Inspirerad av Maria Österåkers bok – Lev mer på mindre väcktes mitt intresse för en ekoring än en gång. Det var på gång redan förra hösten, men det var lite för mycke då. Som om det skulle vara mindre nu. Hah!

Några personer tror jag att jag eventuellt redan har med mig, som jag redan diskuterat ämnet med förr. Finns det några fler där ute som bor i Vasa trakten och vore intresserade av att nu och då i liten grupp umgås och dela tankar och tips angående ekologiskt tänkande i praktiken, samt vägar till en viss mån av sälvförsörjning? Jag tycker det är så fantastiskt intressant ämne detta med självförsörjning, att laga mat från grunden och strävan efter en hållbar utväckling. Vad tycker du?

Annonser

7 thoughts on “Intresseanmälan

  1. Den boken är super! Jag försöker ha ett sådant tänkande, men jag odlar inget och gillar inte fil. Men rådbröd har jag börjat baka och mera begangnade inköp görs och saft kommer jag att göra i sommar. Men längre än så har jag inte lust att gå.

    • Alla måste ju känna för hur mycket de själva är beredda att gå med livstilsändringar som dessa. Själv odlar jag, vilket jag gjort sen barnsben. Tycker det är givande. Att plocka bär brukar jag också göra. Att baka är ju roligt ickså, men det går lite i perioder. Hinner oftast inte, och orkar inteengagera mig så mycket som jag kanske skulle vilja. Ekologiska matprodukter och att undvika halvfabrikat är jag ganska duktig med. Vill äta rena produkter. Hönor hade vi varje sommar när jag barn, det vill jag gärna ha själv i framtiden också. Men så finns det så mycke som jag skulle vilja lära mig, så mycke jag inte vet. Därför skulle jag gärna komma i kontakt med andra likasinnade och utbyta ideer och tips. Alla är intresserade, ochdet är okej. Man ska göra det man trivs med och det man är intresserad av.

  2. jag e intresserad! 😀 dock ejag ju int så tillgänglig i Vasa, men kanske jag kan haka på nån gång om ja har passligt…?

  3. Jag tycker också att det är otroligt spännande och intressant med självförsörjning, att laga mat från grunden och hållbar utveckling. Om några år har jag planer på att flytta närmare ekvatorn för att kunna vara självförsörjande på mat såsom grönsaker och så året om.

    Jag bor tyvärr långt ifrån dig, men är ändå intresserad av att prata om det. =)

    Hur gammal eller ny är den där boken, den såg intressant ut. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s