Varför?

Ikväll var jag till köklot och dök en stund. Bättre sikt än förra veckan men masken läckte in vatten mest hela tiden så jag fick lite närf med den. Måste köpa en ny. Den som jag har nu är pappas eftersom min förra gick sönder för några veckor sen och jag inte kommit mig för att fixa en ny åt mig.

Jag såg så framemot nästa helg. Dykarresan till rönnskär. Vi skulle starta lördag morgon och komma hem igen söndag kväll. Tre dykningar per dag och resten bara slappa. Herregud så jag skulle njuta. Bada bastu ensam, utan brådska. Äta mat medan den är varm och sitta en hel måltid. Sova längre än fem timmar i sträck ( vilket jag inte gjort på snart tio månader). Ja gud så jag såg framemot det. All of it.

Nu visade det sig att motorn har pajat på båthelvetet, och resan blir flyttad till följande helg. Ingen hinner fixa. Skit och piss. Då har ju inte jag alls passligt att åka med, eftersom Dennis måste jobba.

Får nöja mig med att i morgon putsa sandö simstrand så att sommarens badgäster inte trampar i glas eller annat skrot. Jiihaa. Not.

20120605-221258.jpg

20120605-221307.jpg

Annonser

2 thoughts on “Varför?

  1. Nääää kan int va sant, sååå typiskt. Far ti oss o sov:) Men jag kan tyvärr ej erbjuda dykning. Kram M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s