Inköp

Tog en sovmorgon till halv tio. Gick i duschen, klädde på mig, slävade i mig lite frubbis och kokade en kopp kaffe. Klädde på minsta ungen, packade oss två i bilen och vinkade av de två som blev kvar hemma. Minstingen somnade strax vi körde av gården och jag drack min kopp med kaffe i bilen medan jag hörde ett intressant intervju med en örtterapeut på Radio Vega. Himla intressant, lyssna här

Framme i Purmo började det regna. Men det gjorde inget för jag fick titta runt i den underbara butiken i lugn och ro. Min kompanjon uppförde sig exemplariskt, och fick till och med beröm av butiksägaren. Han lär vara den tålmodigaste baby som någonsin besökt Lundagård! I alla fall hittills. Och herregud så jag diggade butiken. I varje liten vrå fanns något intressant och vackert föremål eller detalj. Fick en smärre chock när jag insåg att jag varit inne i den lilla butiken 1,5 timme!

Hittade det jag sökte. En gardin till toaletten och eventuellt också ett linneskåp. Men den fick stanna kvar än så länge. Lite annat smått kom jag också hem med. Små apoteksflaskor, en gammal bjällra, en liten glasklocka, en gammal vintage pläd till träsoffan i kvisten, lite ettiketter och ett gammalt serveringsfat.

20120602-215716.jpg

Mycket nöjd!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s