Inte i dag

20120527-230347.jpg

Men i morgon. Eller dagen efter det. Då ska vår Mini få lära sig att sova hela nätter. För nu är det slut. Slut på den älskade natitissen. Grubblar och funderar, vad vore månne bättre – att vänja båda pojkarna att sova i samma rum direkt från början, eller att vänja bort nattmaten och lära den yngre att sova först och sen flytta ihop boysen. Röstar kanske ändå på det senare.

Idag har vi haft en riktigt bra dag. Det trodde jag aldrig när Malte tyckte det var dags att ta morgon när klockan slog sju. Han hade ju ändå inte sovit ens sju timmar då än, för att inte tala om att han ville tissa fyra gånger där emellan.

Förmiddagen spenderade vi hemma och försökte få ordning på grönsakslandet. Båda pojkarna sov middgasvila.Dock vaknade Malte direkt jag tog första spadtaget med kompostjord ur släpkärran efter att jag lagt hans storebror i vagnen. Dit for den friden.

Som tur sken solen och det var sommar på riktigt. Strittade iväg till Lenes på öppet hus. Fick serverat massa god mat och nygräddade vofflor framför näsan medan barnen sprang musten ur sig och käkade blomjord. Brände ryggen och nacken och hade en rikgit riktigt bra dag!

Annonser

1 thought on “Inte i dag

  1. Idag ska Pia få en ”ledig” dag…..o har 1 mindre att natta för Ivar får komma o sova till fammo o faffa….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s