En bok

20120521-221839.jpg

Mina kvällssysslor inkluderar dessa dagar några sidor från denna bok. Rekommenderar ALLA som ens lite är intresserade av att veta mer om vaccin att läsa denna bok. Allt från vaccinhistoria, framställning av vaccin, sjukdomshistoria, behandling av sjukdomar etc. finns i denna mycket informativa bok. Fantastiska källhänvisningar och helt opartisk. Den varken förespråkar vaccination eller att låta bli. Den är framtagen för alla föräldrar som vill göra ett välgrundat beslut i att vaccinera sina barn eller ej. Men också för sjukvårdspersonal. En ny bok som funnits i svenskspråkig upplaga i endast en månads tid. Finns att köpas på tex adlibris för billig peng.

Citerar:
”Denna guide till de vanligaste barn- och vuxenvaccinerna i USA och i Sverige tar upp de risker som finns vid vaccination och de risker som kan uppkomma – information som det i dag är svårt att få en samlad överblick av på svenska.
Barnvaccinationprogrammen i USA och i Sverige är så trångt att ett barn får flera vacciner under ett enda besök – i Sverige upp till sex vacciner på en och samma gång. Föräldrar och läkare glömmer ofta att vacciner är läkemedel. Hur ofta tar vi som vuxna så många läkemdel samtidigt? Vad skulle göra oss mer förvånade: att vi fick biverkningar eller att vi inte fick det? I denna bok får du bland annat lära dig:

– Hur vanliga och hur allvarliga de sjukdomar som är myndigheterna rekommenderar vaccination emot, inklusive vem som löper störst risk att drbas av dessa sjukdomar.
– Vilka biverkningar och skador varje vaccin kan ge, med sammanfattningar av de viktigaste forskningsstudierna.
– Vilka vacciner som ingår i det svenska barnvaccinationsprogrammet och hur mycket aluminium de innehåller.”

Borde vara obligatorisk läsning för alla! Oberoende vad man väljer, är man som förälder ansvarig för konsekvenserna. Och utan att ha läst sig på kan man inte ta ett välgrundat beslut. Eller hur?

Annonser

8 thoughts on “En bok

  • Jepp, ofta är vaccinböckerna som är skrivna av ”motståndare” ganska hårda i språket och många har svårt att läsa dom med öppet sinne och blir därmed mest besvärade av all läsning. Men denna är faktsikt den bästa jag nånsin sett! Massa foskning sammanfattat till en enda bok.

 1. Kul att du börjat blogga igen!! 🙂
  Ang din kommentar på min blogg… hmm… det är så knepigt det där! För som du skrev, är inte alls vad ”Morgon i Jenin” handlade om/hur de beskrev situationen. Var ju judarna som invaderade Palestina och jagade bort alla araber. Tror ett av nyckelorden är, som du skriver, ”extremism”. Jag ska definitivt läsa in mej mera på ämnet så kanske jag kan ta en diskussion med din far sen! 😉
  Kommer btw hemhem i helgen, så kanske jag och A hinner kom ut nå i början på nästa vecka och träff pojkarna? 🙂

  • Har prcis beställt boken. Min kusin från Sverige tipsade om den:) så blev ju glad att se att den var läsvärd här.

  • Jo, jag håxade det när jag skrivit kommentaren färdigt, for in lite på ett sidospår där. Men men, intessant ämne! Även om jag kanske inte orkar lägga mej i helhjärtat i problemet där borta.. Måste nog läsa boken då du pratade så gott om den! Kom o hälsa på om ni har vägarna förbi i helgen! Dennis e på tävlingar men vi resten av familjen hålls nog mer eller mindre i hemknutarna. Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s